21-05-2014

PASTA#POMODORI#PANCETTA#PARMIGIANI#BASILICUM


PASTA#POMODORI#PANCETTA#PARMIGIANI#BASILICUM



Recept:

Tomaten, ui, knoflook, oregano, laurier, pancetta of spekblokjes parmezaanse kaas, verse basilicum


Leg de tomaten enkele minuten in kokend water, zodanig dat je ze makkelijk kan ontvellen. 
Ontpit en snij in blokjes.Snipper de ui en voeg deze samen met de tomatenblokjes in een met olijfolie ingevette stoofpot. 
Kruiden met peper en zout, fijngesneden oregano, look en een blaadje laurier.Laat dit alles een kwartiertje doorpruttelen op een laag vuur.Bak dan de pancetta of spekblokjes even aan in een braadpan en voeg ook deze toe aan de tomaten saus.Kook de pasta al dente.Werk alvorens te serveren af met verse basilicum en schaajes parmezaanse kaas


Buon appetito !


RECIPE:

TOMATOES, PASTA, ONION, FRESH BASIL, garlic, PARMEZAN CHEESE,OREGANO, LAUREL


Put the tomatoes in boiling water for a few minutes, so you can peel them easily. 
Remove the seeds and cut into cubes. Chop the onion, add along with the tomatoes and fry in some olive  oil. 
season with salt and pepper, chopped oregano, garlic and a leaf of laurel  Let it simmer for fifteen minutes on a low heat. Fry the pancetta briefly in a frying pan and add it to the tomato sauce. Cook the pasta al dente. Before serving  decorate with fresh basil and parmesan cheese. 

Buon appetito!

1 opmerking:


  1. Hey there! You are already on Volrecepten.nl and I wonder if you would also like to share your content on the Belgian page. If this sounds good to you, please, visit Volrecepten.be and add your blog through the top blogs section :)
    Hope to see you there soon!
    Have a nice day

    BeantwoordenVerwijderen