20-03-2014


Fast simple and oh so good...

Cooking doesn't always has to be complicated


Ensalada de sepia

1 grote sepia inktvis
gemengde sla
kerstomaatjes
1 citroen
peterselie
olijfolie
zout en peper


Kuis de inktvis en snij in gelijke stukken
maak kleine insnijdingen lang een zijde van de inktvisstukjes
dept droog, besprenkel met citroen en olijfolie en zet nog even in de koelkast.
Voor de dressing meng je citroensap, olijfolie, peterselie en kruid af met peper en zout.
Bak nu de inktvis in een hete grillpan.
Dresseer de sla met de kerstomaatjes leg er de gegrilde inktvis op en besprenkel met de dressing.




Sepia squid salad 

1 large sepia squid 
mixed salad 
cherry tomatoes 
1 lemon 
parsley 
olive oil 
salt and pepper 


Clean the squid and cut into equal pieces 
Make small incisions one side of the squid pieces 
dry them with some kitchen paper, sprinkle with lemon and olive oil and put in the fridge for a while. 
For the dressing, mix some lemon juice, olive oil, parsley and season with salt and pepper. 
Fry the squid in a hot grill pan. 
Dress the salad with cherry tomatoes, put the grilled squid on top and drizzle with the dressing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten