17-03-2014




Zalm verrine (4 pers.)

  6 el Philadelphia kaas 
2 el room
1 tl estragon
1tl bieslook
1 tl dille
400 gr gerookte zalm
ijsbergsla
peper

Meng de Philadelphia kaas met de room, de kruiden en een beetje peper.
Snij de zalm en de sla in smalle reepjes
Vul de glaasjes met onderaan een laag van het Philadelphia mengsel,
een laagje gesnipperde sla en een laagje zalm snippers.
Herhaal met een laagje sla en zalm.
werk af met bieslook.

Ook lekker! Vervang de phliladelphia door avocado

Smakelijk !!!

Love Kate




Smoked salmon verrine (4 pers.) 

   6 tbsp Philadelphia cheese 
2 tbsp cream 
1 tsp tarragon 
1 teaspoon chives 
1 tsp dill 
gr smoked salmon 
lettuce
pepper 

Mix the Philadelphia cheese with the cream, spices and a little bit pepper. 
Cut the salmon and lettuce into thin strips 
Fill the glasses with a bottom layer of the Philadelphia mixture, 
add a layer of shredded lettuce and a layer of salmon pieces. 
Repeat with a layer of lettuce and salmon. 
garnish with chives. 

Also delicious! Replace Phliladelphia by avocado 

Enjoy !!!

Love Kate

Geen opmerkingen:

Een reactie posten